Podrobne

Jazvky: nočné druhy kuna


"Nie som roztomilý?" - Obrázok: Shutterstock / Graham Bloomfield

Noční jazváci vykopávajú svoje úkryty v zemi alebo hľadajú iné miesta na zdriemnutie počas dňa. Viac o zvieratách sa dozviete v našej fotogalérii. "Nie som roztomilý?" - Obrázok: Shutterstock / Graham Bloomfield Jazvci sú nočné a strávia deň na svojom úkryte - Obrázok: Shutterstock / Eduard Kyslynskyy Jazvy majú dĺžku približne 55 až 90 centimetrov - Obrázok: Shutterstock / Volodymyr Burdiak Zvieratá vážia približne 4 až 17 kilogramov - obrázok: Shutterstock / Clinton Moffat „Je to kamera? Hallooo!“ - Obrázok: Shutterstock / Jiří Balek „Čo tam tam čuchnem?“ - Obrázok: Shutterstock / Tom linster Jazvky sú všežravce a živia sa napríklad hmyzom a rastlinami - Obrázok: Shutterstock / JKlingebiel Zvyčajne sa rodia dva až štyri mláďatá na vrh - Obrázok: Shutterstock / KOO Reprodukcia jazvecov sa vyznačuje dormanciou - Obrázok: Shutterstock / Sue Robinson „Tu sa uhryznem!“ - Obrázok: Shutterstock / MARKABOND

0 komentárov Prihlásiť sa a komentovať